yA Bank Kredittkort

Det er liten tvil om at kredittkort fra yA Bank er et av de bedre. I hele 8 år har banken blitt kåret til nr 1 i NM for banker. Banken startet opp i 2006 med en visjon om å gjøre ting enkelt og effektivt for kundene. Det har de absolutt klart, og har i dag cirka 100 000 kunder. yA Bank er det man kaller en nisjebank, som betyr at de har spesialisert seg på noen få tjenester rettet mot forbrukermarkedet. Her får du blant annet kredittkort og forbrukslån med gode betingelser og løsninger.

Hva må til for å få kredittkort fra yA Bank?

yA Bank har gunstige kriterier for å kunne få et kredittkort. Du må være fylt 20 år innen søkedatoen, og ha en årsinntekt på kr 200 000 eller mer. Vær oppmerksom på at du ikke kan ha noen pågående inkassosaker eller aktive betalingsanmerkninger når du søker. Ønsker du et kredittkort fra yA Bank trenger du ikke være tidligere kunde. Fyller du kravene kan du få kort med kredittgrense på maksimalt kr 100 000.

Kredittkortet er rimelig i bruk

Det er rimelig å bruke kredittkort fra yA Bank. Kortet har ingen årsgebyrer, etableringsgebyrer eller bruksgebyrer. Det eneste en må regne inn av ekstra utgifter (utenom eventuelle renter) er 1,75% i valutapåslag om kortet brukes utenlands. Har du brukt av kreditten på kortet har du 50 rentefrie dager. Betaler du ikke innen fristen må du påregne rundt 23% rente (eksempelrente). Vær oppmerksom på at ved uttak av kontanter i minibank eller butikk løper renten fra uttaksdatoen.

Mange fordeler med kredittkort fra yA Bank

yA Bank kan via kredittkortet tilby deg flere fordeler. Inkludert i kortet ligger det reise – og avbestillingsforsikring, som gjelder om minimum 50% av en reise er betalt med kortet. I tillegg får man tilbud om en rimelig betalingsforsikring. Denne forsikringen dekker 5% av utestående gjeld om inntektsgrunnlaget ditt svikter. Via nettbanken har du til enhver tid full oversikt over kreditten din. Du kan også bruke denne til å betale regninger om du ønsker det. Er du mye på farten kan yA Bank nå også tilby deg en app for mobilbank. Kortet er tilknyttet VISAs betalingssystem og kan derfor brukes over hele verden.

Fordeler og rabatter i fleng når du betaler med kredittkort

Det er få som kan skilte med samme fordelsprogram som yA Bank. Via kredittkortet får du tilgang til en rekke rabatter. Det kan nevnes 6% på hoteller og flybilletter, 3% på dagligvare og 2% på alle typer kjøp. Du velger selv hvilke rabatter du ønsker å benytte deg av. Rabatten trekkes fra på den månedlige fakturaen og rabattene får du både i Norge og i utlandet.

Søknad om kredittkort

Søknadskjema finner man på yA Banks hjemmeside. Her fyller man enkelt inn opplysningene man blir bedt om og sender inn. Du finner en grei oversikt på hjemmesiden over hvilke opplysninger du trenger når du søker. Behandlingstiden er rask så sant du har fylt inn de riktige opplysningene. Etter noen få dager vil du få yA Bank kredittkort i posten.