Liverpool FC MasterCard

Det er vel mulig å påstå at ”You’ll Never Walk Alone” dersom du har dette kredittkortet. Liverpool FC MasterCard er skapt for blodfansen som tar lidenskapen et steg lengre. Her får du et bra reisekort som også gir deg unike fordeler som LFC supporter, spesielt om du tar turen til Liverpool for å se Klopps utvalgte spille live. Kredittkortet utstedes av Cresco, et underbruk av DNB Bank.

Økonomiske betingelser

Liverpool FC MasterCard har ingen fordyrende årsgebyrer eller tilsvarende, og gir deg inntil 75 000 i kreditt. Kreditten kan bli nedjustert avhengig av hvilken økonomi du har, men det er mulig å søke om å få den forhøyet etter en viss periode. Alle varekjøp er gebyrfrie, og du kan unngå fakturagebyr ved å velge eFaktura. Kortet har gebyrer for uttak av kontanter både i inn- og utland, samt valutapåslag for transaksjoner i Europa. Dette er vanlig når det gjelder kredittkort, og vi anbefaler at man bruker debetkort for alle uttak av kontanter. Den rentefrie perioden på Liverpool FC MasterCard er 45 dager. Det vil si at du unngår rentene (for tiden 21,60% per år) så lenge du betaler for benyttet kreditt innenfor disse 45 dagene.

Unike LFC-fordeler

Alle som har Liverpool FC MasterCard er jevnlig med i kule trekninger, der man for eksempel kan vinne offisielle trøyer signert av spillerne. For de som tar turen til Anfield gir kortet kraftig rabatt på Boot Room Sports Cafe, omvisninger og opplevelser som arrangeres av LFC. Du får også unike rabatter i en online fordelsbutikk, på alle mulige slags varer, samt på Handysize.no som er spesialister på reiseeffekter. I tillegg til dette gir Liverpool FC MasterCard deg gratis reiseforsikring og avbestillingsforsikring gjennom DNB. Det forutsettes da at minst 50% av reisekostnadene blir betalt med kortet. Reiseforsikringen gjelder også for medlemmer av din egen husstand dersom dere reiser sammen, eller inntil 3 andre medreisende som du ikke er i familie med.

God kundeservice

Alle som har et Liverpool FC MasterCard har tilgang til egen nettkonto. Der holder du oversikt over alle transaksjoner, søke om høyere kredittgrense, du kan betale regninger, du kan sperre kortet og foreta overførsler. For å bruke nettkontoen som medfølger kredittkortet må du logge deg inn med BankID. DNB har døgnåpen sperretjeneste per telefon, i tillegg til telefonforbindelse med kundeservice som er åpen til sent på kvelden hver eneste dag i uka. Servicen du får gjennom DNB er blant de beste, og du kan henvende deg dit også med spørsmål før du eventuelt bestiller nytt kredittkort.

Slik får du LFC kredittkort

Det er enkelt å søke om kortet, og svaret får du normalt samme dag du sender inn søknaden. Vær oppmerksom på at det gjerne tar en uke å få kortet fysisk hjem til deg, da det skal produseres i ditt navn samt sendes med vanlig postgang. Bestiller du Liverpool FC MasterCard et par uker før neste tur til Anfield, er du godt innenfor. Søknaden kan sendes inn både med og uten BankID, men med elektronisk signatur vil prosessen gå raskere.